Nard Ndoka i kthen reston Ramës: O shoku ke ik për lesh..!

Në një konferencë për mediat, kreu i qeverisë është shprehur që është faji i tij që Franca dhe Gjermania kanë qasje të ndryshme për këtë vendim, ndërsa shtoi me ironi se nëse në vendin e ministrit të Jashtëm, Gent Cakaj, do të kishte qenë Nard Ndoka, me siguri që do të kishte siguruar një “PO”.

Lidhur me këtë ka reaguar menjëherë kryetari i PDK, Nard Ndoka ku shkruan: Unë tu prit dorëheqjen e KM; ky thotë: Fajin e ka Nard Ndoka!
O shoku ke ik per lesh..!