Shkodër/Demokratja në sallë: Mbledhje antikushtetuese dhe ilegjitime

Vijon ende mbledhja e Këshillit Baashkiak në Shkodër, në ambientet e biblotekës së Universitetit Luigj Gurakuqi, ku po marrin detyrën këshilltarët e rinj. Përfaqësues të PD-së, po zhvillojnë një protestë jashtë ambineteve të Biblotekës, e cila është blinduar nga forca të shumta të policisë. Nga ana tjetër, në mbledhje është vënë re prania e demokrates Greta Bardelli, kryetare e Këshillit të Qarkut Shkodër. Bardelli ndodhej aty për të vëzhguar mbledhjen dhe për të dokumentuar parregullsitë. Ajo ka reaguar ashpër në sallë duke u shprehur se mbledhja është antikushtetuese dhe ilegjitime.