Pas përgjimeve. Andi Bejtja: Organizata kriminale “Mos e rruj K….”

Nga Andi Betja –

Te gjithe qoftet e Bild ku Rilindja del tamam si nje organizate kriminale, (fatmiresisht mafioza debile qe iu duket sikur flasin me gjyshen ne telefon), ku njerzit promovohen ne detyre vetem e vetem se dine te vjedhin vota, ku ka me qindra vepra penale etj etj….ne gjithe kete baterdi te bie ne sy nje refren i perdorur nga gjithe zyrtaret, nga gjithe mafiozet e cdo niveli: ” Mos e rruj K…” Pas cdo baterdie, cdo krimi ” Mos e rruj K…” Mos e rruj K” fill I kuq i Rilindjes…” Mos e rruj K .. ” dhe ti i OSBE, ti i BE apo ti e Ambadades Amerikane ,….Po kaq shume sa eshte permend “Mos e rruni K…” Nuk ka si mos dale dikush me nje brisk te madh e tia prese te gjitheve dhe K…poshte dhe koken siper: vazhdoni ”Mos e rruni K…”