Incidente në Kamëz, shkak KZAZ-ja

Punonjësit e bashkisë së Kamzës dhe qindra banorë, kanë dalë në protestë përballë shkollës ”Ibrahim Rrugova” ku ndodhet KZAZ-ja 27. Bashkia po kërkon që të zbatojë dekretin e Presidentit Ilir Meta, ku ka dhënë urdhër për lirimin e ambientit.