Sondazhi online: Cili ka të drejtë, Presidenti Meta apo kryeministri Rama?

Pas konfliktit tashmë të hapur mes Presidentit dhe Kryeministrit për emrin e ministrit të jashtëm të Shqipërisë, ku Ilir Meta nuk e dekretoi për arësyet për të cilat e ka bërë publike, ka reaguar fort dhe egër, bile në mënyrë fyese, Edi Rama.

Por për të krijuar një përceptim me të saktë se si mendon publiku, kemi futur dy pyetje online në www.kohajone.com (shiko rubrikën e sondazhit).

Pyetja e parë është: Në konfliktin mes Ilir Metës dhe Edi Ramës, cilit i jepni të drejtë? 

Pyetja e dytë është: Mendoni se ministri i jashtëm i Shqipërisë duhet të jetë shqiptar nga Shqipëria apo shqiptar nga Kosova?

Lexues të nderuar, ju lutem votoni online në mënyrë që të shikojmë se nga anon peshorja e publikut.

Në konfliktin mes Ilir Metës dhe Edi Ramës, cilit i jepni të drejtë?

  •  
  •  

Mendoni se ministri i jashtëm i Shqipërisë duhet të jetë shqiptar nga Shqipëria apo shqiptar nga Kosova?

  •  
  •