Arrest shtëpie Tahirit, përse ju tha pështyma Kryeministrit?!

Nga Ylli Manjani –
Përse ju tha pështyma Kryeministrit?!

Një arrest shtëpie dhe u mek… Flet e shkruan jerm. Vaj halli po të ishte më e madhe gjëma!!

Kërkon drejtësi të pavarur nga “… diplomatët”?!

Me cilët diplomatë ta ketë vallë?! Me Rusët?! 🤔🤔

Si u bënë të këqinj krejt pa pritur këto Ambasadorët?! Ata na bënë reformën, kushtetutën!

Vërtetë nuk kemi parë asgjë, akoma! Zgërlaqja e Rilindjes dhe poshtërsitë e politikës do bëhen gjithnjë e më të dukshme…

Të presim e të shohim!

Ndërkohë, për çështjen Tahiri vërtetë do duhet të presim deri në fund! Deri sa të ketë një vendim gjyqsor të formës së prerë!