Ironia e Ylli Dylgjerit për shkarkimet e gazetarëve: Bora dezinfektoi mediat

Gazetari Ylli Dylgjeri ka komentuar shkarkimin e drejtorit të ABC News, Armand Shkullaku, si dhe lajmet që qarkullojnë për largimin e drejtorit të MAPO, Alfred Lela. Dylgjeri ironizon këto ndryshime në redaksi me rënien e borës në Tiranës.

“Bora beri mirë për shumë punë… Por vlerat më të mëdha i merr pas heqjes së Shkullakut nga ABC dhe Lelës nga Mapo. I dezifektoje më thellë këto media”,- shkruan Dylgjeri.