Rigels Rajku: Ja pse quhem Noizy

Ai është një nga reperat më të mirë shqiptarë të momentit. Nga më të dashurit për të rinjtë. Por Rigels Rajku, apo ndryshe me nofkën Noizy, ka pasur një jetë jo të lehtë të cilën e ka përcjellë më së miri edhe në tekstet që ka shkruar. Ky moment sinqeriteti e ka shoqëruar edhe në Zonë e Lirë, ku përballë gazetarit Arian Çani ka treguar vitet e kaluara në fshatin Sukth të Durrësit dhe më pas emigrimin në Londër të Anglisë, aty ku një mësues në një orë mësim i vuri pseudonimin që ai sot e përdor si emër arti. Por çfarë thotë Noizy për këtë pjesë të tij të jetës? Ndiqni videon…