Ballina Etiketimet Vështirësi në peshë

Etiketim: vështirësi në peshë

Arsyeja pse biem me vështirësi në peshë

Me kalimin e viteve trupi është i predispozuar të marrë peshë më lehtësisht dhe ta humbë atë me shumë më tepër vështirësi. Arsyeja qëndron...

EDITORIAL

Edi, mos e jep aspak dorëheqjen! As zgjedhje parlamentare mos bëj!

Shqipëria ishte si delja e zezë në Bruksel për dy ditë. Në fakt Tirana zyrtare dogji edhe...

FORUM

Alexandër Soros: “Europa duhet të pranojë që vuan nga Albanofobia”,

“Poshtë sipërfaqes, gjallon një paragjykim dhe racizëm ndaj shqiptarëve etnikë në Europën Perëndimore, që nuk mund të...

Se s’ bëhemi si e gjithë Evropa e dinim, por se ajo do bëhet si ne, nuk e besonim!

Nga: Kim Mehmeti Edhe gjatë dështimeve të mëdha kolektive, s’ka si mos e kesh më lehtë kur e...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com