E martë, Qershor 18, 2019
Ballina Etiketimet Tatimet

Etiketim: tatimet

Kuponët tatimorë-Tatimet, njoftim të rëndësishëm për bizneset!

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve kujton tatimpaguesit që kryejnë qarkullimin e mallrave dhe të shërbimeve, për të cilat pagesat nuk kryhen nëpërmjet bankës, ose...

Tatimet: Në bare e restorante konstatohen printera jofiskalë!

Në kuadër të planit sektorial të bar-restoranteve, Tatimet njoftojnë se është konstatuar përdorimi i printerave jo fiskalë, kryesisht në këtë sektor. “Këta tatimpagues janë përdorues...

Tatimet: Sot, afati i fundit për vetëdeklarimin e të ardhurave

Sot është dita e fundit që çdo individ rezident në Republikën e Shqipërisë, i cili ka përfituar vitin e kaluar në total të ardhura...

Deklarata vjetore e të ardhurave – Nesër afati i fundit i...

Të gjithë tatimpaguesit që kanë më shumë se 2 milionë lekë të ardhura në vit duhet të dorëzojnë deklaratën vjetore të të ardhurave. Sipas...

Tatimet zbulojnë skemën e pastrimit të parave përmes Call Center-ave

Drejtoria e Përgjithshme e Parandalimit të Pastrimit të Parave ka analizuar mënyrat kryesore përmes të cilave hyjnë e kamuflohen fondet e dyshimta në Shqipëri....

Tatimet skanojnë bar-restorantet

Në kuadër të luftës kundër informalitetit administrata tatimore do të nisë kontrolle në rang vendi në bar-restorante. Drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve Enton Duro...

Deklarata vjetore e të ardhurave – DPT: 30 prilli, afati i...

Të gjithë tatimpaguesit me të ardhura në shumën mbi 2 milionë lekë duhet të dorëzojnë deklaratën individuale vjetore të të ardhurave të vitit 2018...

Tatimet: Kujdes kur kryeni transaksione me këto subjekte sepse do të...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve informon se çdo tatimpagues përpara se të hyjë në një transaksion me një tatimpagues tjetër, duhet të verifikojë statusin...

Nga 15 prilli, Tatimet nisin fushatën kombëtare për detyrimet e bareve...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve njofton miratimin e planit sektorial të bareve dhe restoranteve, i hartuar edhe me asistencën e Fondit Monetar Ndërkombëtar. “Përmes zbatimit...

Deklarata e tatim-fitimit dhe pasqyrat financiare, DPT: Nesër, afati i fundit...

Nesër është afati i fundit për dorëzimin e deklaratës së fitimit dhe pasqyrave financiare për vitin fiskal 2018. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve kujton...

EDITORIAL

Zyrtare nga KE: Negociatat me Shqipërinë nuk hapen

Këshilli i Komisionit Europian vendosi sot të mos hapë negociatat me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Vendimi u...

FORUM

Adi Krasta: Nuk e mendoja kurrë se PS do prodhonte liderë hajdutë, injorantë, delitantë…

Adi Krasta, drejtuesi i emisionit “A Show” në News 24, gati e ka shastisur deputetin socialist Bashkin...

Prokuroria, në ditën e saj më të zezë në historinë e saj post komuniste

Nga Ylli Manjani - Askush nga mediat tona nuk pati as qejf e as bythë të botonte ato...