Ballina Etiketimet Plani i ardhshëm

Etiketim: plani i ardhshëm

A mund të jetë ky plani i ardhshëm për Kosovën?

Meditim vetjak për përllogaritjet që bëhen korridoreve dhe tryezave diplomatike lidhur me të ardhmen e Kosovës. Dekalogu i një zgjidhje të qëndrueshme apo molla e...

EDITORIAL

Mafia e qeveritare e votave mbyll dosjen e Dibrës. Pse heshtin ndërkombëtarët?

Prokuroria mbylli skandalin më të madh të vjedhjes dhe manipulimit të votave në Shqipëria, e dokumentuar me...

FORUM

Qemal Stafës, nuk i ndahen Minxhozët edhe pas 80 viteve!

Nga Ylli Dylgjeri Qemal Stafës, nuk i ndahen Minxhozët edhe pas... 80 viteve! Pas një debatit institucional Kryeministri-FSHF, e më...

Fondacioni Martin & Mirash Ivanaj – Një xhevahir kulture dhe dije në mes të Tiranës

Nga Mal Berisha Një Vegim i largët rreth emrit “Mirash” Ishte viti 1959 kur u ula në bangën e...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com