E hënë, Korrik 22, 2019
Ballina Etiketimet Mbrojtja sociale

Etiketim: mbrojtja sociale

Mbrojtja sociale, qeveria plan veprimi 2019-2024

Qeveria shqiptare ka adresuar një fond prej 725 milionë lekë në mbështetje të shtresave në nevojë sociale dhe atyre me aftësi të kufizuar. Dokumenti...

Mbrojtja sociale në Shqipëri, tre herë më e ulët se në...

Shpenzimet e qeverisë për mbrojtje sociale ishin sa 9% e Prodhimit të Brendshëm Bruto, sipas të dhënave të Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë. Krahasuar...

Pabarazia në mbrojtjen sociale – Vetëm 9% të PBB, fëmijëve dhe...

Në Shqipëri shpenzimet e shtetit për mbrojtjen sociale fiksohen në vetëm 9% të Prodhimit të Brendshëm Bruto. Bëhet fjalë për shpenzimet për mbrojtjen sociale...

EDITORIAL

Opozita deklaron: Ligj antimafia për oligarkët e Kryeministrit Rama

-Paralajmërimi i Partisë Demokratike për biznesmenët e koncesioneve: Kontratat PPP-ve do të jenë pjesë e paketës antikorrupsion....

FORUM

Dikush të thërrasë Bingo! Rrënimi i të gjitha institucioneve kushtetuese të vendit

Nga Andrea Cama Institucionet Kushtetuese janë institucione të përmendura shprehimisht nga Kushtetuta, mosfunksionimi i të cilave përbën dhunim...

“Vendi në një regjim anarkie, që prej 2017”

Nga Bujar Nishani Të nderuar miq, që prej vitit 2015 e në vijim kemi qenë çdo ditë të...