Ballina Etiketimet Kontrolli i larte i shtetit

Etiketim: kontrolli i larte i shtetit

KLSH kallëzon në Prokurori 2 ish-regjistrues dhe 6 punonjës të Hipotekës...

Kontrolli i Lartë i Shtetit (KLSH) ka kallëzuar në prokurori 8 punonjës të ZVRPP-së (Hipotekës) në Sarandë. Sipas KLSH, mësohet se janë kallëzuar dy...

KLSH rrëzon reformën territoriale/ Nuk ka përmbushur asnjë objektiv

Kontrolli i Lartë i Shtetit, ka përfunduar auditivin për performancën e bashkive në Kuadër të reformës Administrativo-Territoriale, dhe ka arritur në përfundimin se asnjë...

“Bomba” e KLSH-së/ Qeveria ka manipuluar shifrën e borxhit publik

Kontrolli i Lartë i Shtetit deklaron se qeveria shqiptare ka manipuluar shifrat e borxhit publik duke deklaruar një defiçit më të ulët nga shifra...

Auditimet e prokurimeve, KLSH: Me shkelje 94% e tenderave të kryera...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka konstatuar shkelje në 94% të tenderave të kryera nga 42 njësi vendore. TV Scan disponon analizën e auditimeve...

KLSH padit ish-Drejtorin Ekzekutiv të Autoritetit të Aviacionit Civil

Kontrolli i Lartë i Shtetit, në zbatim të programit të auditimit 1312/1, datë 22.12.2017, ka audituar Autoritetin e Aviacionit Civil Shqiptar (AAC) për periudhën...

Presidenti: Sfidat e arsimit kërkojnë reflektim pozitiv, jo arrogancë

Presidenti i Republikës Ilir Meta i pranishëm në analizën vjetore të Kontrollit të Lartë të Shtetit për vitin 2017 në universitetin  "Aleksandër Moisu" në...

Përse KLSH nuk mund të auditojë “ARMO”-n ?

Kontrolli i Lartë i Shtetit sqaron se mbështetur në Kushtetutën e Republikës së Shqipërisë, neni 163, pika c) dhe në ligjin nr.154/2014, datë 27/11/2014, “Për organizimin...

Drejtuesit e institucioneve duhet të mbajnë përgjegjësi financiare për shkarkimet

Nga Alush Zaçe* Për qytetarët, administrata publike është faqja e dukshme dhe e prekshme e vet shtetit. Një qeverisje demokratike bazohet  në një administratë efikase, transparente...

KLSH: Autoriteti Kombëtar i Ushqimit nuk garanton sigurinë ushqimore në vend

Kontrolli i Lartë i Shtetit, në zbatim të programit të auditimit nr. 29/1, datë 10.04.2017 ka përfunduar auditimin e performancës “Siguria Ushqimore” në Autoritetin...

KLSH “kalon në sitë” Korçën, kallëzon në prokurori 11 ish-zyrtarë të...

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka kallëzuar në Prokurori ish-drejtorin dhe 3 ish-përgjegjësa sektori të drejtorisë rajonale të ALUIZNI-t në Korçë, si dhe 5...

EDITORIAL

Edi, mos e jep aspak dorëheqjen! As zgjedhje parlamentare mos bëj!

Shqipëria ishte si delja e zezë në Bruksel për dy ditë. Në fakt Tirana zyrtare dogji edhe...

FORUM

Alexandër Soros: “Europa duhet të pranojë që vuan nga Albanofobia”,

“Poshtë sipërfaqes, gjallon një paragjykim dhe racizëm ndaj shqiptarëve etnikë në Europën Perëndimore, që nuk mund të...

Se s’ bëhemi si e gjithë Evropa e dinim, por se ajo do bëhet si ne, nuk e besonim!

Nga: Kim Mehmeti Edhe gjatë dështimeve të mëdha kolektive, s’ka si mos e kesh më lehtë kur e...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com