Arkiva e Sondazheve

Si mendoni, kujt duhet ti jap të drejtë Gjykata Kushtetuese sapo të ngrihet, Metës apo Ramës?

 • Metës (58%, )
 • Ramës (42%, )

Start Date: 17:34 - 14 Janar, 2019 @ 17:34
End Date: No Expiry

Edi Rama propozoi veten edhe për ministër i jashtëm. Mendoni se veproi gabim?

 • Veproi gabim (70%, )
 • Veproi mirë (30%, )

Start Date: 17:32 - 14 Janar, 2019 @ 17:32
End Date: No Expiry

Mendoni se ministri i jashtëm i Shqipërisë duhet të jetë shqiptar nga Shqipëria apo shqiptar nga Kosova?

 • Nga Shqipëria (89%, )
 • Nga Kosova (11%, )

Start Date: 20:34 - 11 Janar, 2019 @ 20:34
End Date: No Expiry

Në konfliktin mes Ilir Metës dhe Edi Ramës, cilit i jepni të drejtë?

 • Ilir Metës (64%, )
 • Edi Ramës (36%, )

Start Date: 20:30 - 11 Janar, 2019 @ 20:30
End Date: No Expiry

Mendoni se veproi mirë Presidenti Meta që nuk firmosi shkarkimin e ministrit të Jashtëm, Bushati?

 • Po (60%, )
 • Jo (34%, )
 • Nuk e di (6%, )

Start Date: 17:09 - 5 Janar, 2019 @ 17:09
End Date: No Expiry