Arkiva e Sondazheve

Cila parti i fiton zgjedhjet vendore?

  • PD- LSI + aleatë (53%, )
  • PS+ aleatë (47%, )

Start Date: 19:47 - 26 Janar, 2019 @ 19:47
End Date: No Expiry

Me 16 shkurt Opozita ka bërë thirrje për protestë të madhe para Kryeministrisë. Mendoni se do qëndrojnë aty apo do shpërndahen?

  • Do shpërndahen (56%, )
  • Do qëndrojnë (44%, )

Start Date: 19:45 - 26 Janar, 2019 @ 19:45
End Date: No Expiry

Mendoni se kuotat publike për Edi Ramën janë rritur apo pakësuar?

  • Pakësuar (64%, )
  • Rritur (36%, )

Start Date: 17:50 - 19 Janar, 2019 @ 17:50
End Date: No Expiry

Opozita vendos se do organizojë protesta për qeveri tranzitore dhe zgjedhje te parakohshme. Mendoni se ka të drejtë?

  • Po (58%, )
  • Jo (42%, )

Start Date: 17:48 - 19 Janar, 2019 @ 17:48
End Date: No Expiry

Cili mendoni se e kryen më mirë detyrën e ministrit të jashtëm; Edi Rama apo Ditmir Bushati?

  • Ditmir Bushati (67%, )
  • Edi Rama (33%, )

Start Date: 17:45 - 15 Janar, 2019 @ 17:45
End Date: No Expiry