Arkiva e Sondazheve

Deri në çfarë niveli arrijnë arrestimet nga SPAK-u për krimin dhe korrupsionin në Shqipëri?

 • Kryeministër (34%, )
 • Ish-kryeministër (30%, )
 • Zyrtarë të lartë (19%, )
 • Ish-Ministër (8%, )
 • Ministër (6%, )
 • Deputetë (3%, )

Start Date: 19:26 - 19 Nentor, 2017 @ 19:26
End Date: No Expiry

A mendoni se kryeministri Rama punon për oligarkët dhe mafien?

 • Po (63%, )
 • Jo (37%, )

Start Date: 11:13 - 16 Nentor, 2017 @ 11:13
End Date: No Expiry

Kush mendoni se është institucioni më i pabesuar në publik?

 • Politika (51%, )
 • Gjykatat (33%, )
 • Media (16%, )

Start Date: 21:05 - 14 Nentor, 2017 @ 21:05
End Date: No Expiry

Mendoni se opozita mund ta rrëzojë kryeministrin Rama për lidhjet me krimin?

 • Jo (60%, )
 • Po (40%, )

Start Date: 12:07 - 14 Nentor, 2017 @ 12:07
End Date: No Expiry

A mendoni se kryeministri Rama po qeveris mirë?

 • Jo (56%, )
 • Po (44%, )

Start Date: 12:05 - 14 Nentor, 2017 @ 12:05
End Date: No Expiry