Arkiva e Sondazheve

Në rast rrëzimi të kryeministrit Rama cili mendoni se do ta zëvëndësojë si kryeministër?

 • Erion Veliaj (64%, )
 • Lindita Nikolla (19%, )
 • Fatmir Xhafa (17%, )

Start Date: 11:58 - 1 Dhjetor, 2017 @ 11:58
End Date: No Expiry

A mendoni se e arrin fundin e mandatit 2021, qeveria Rama?

 • Po (56%, )
 • Jo (44%, )

Start Date: 11:56 - 1 Dhjetor, 2017 @ 11:56
End Date: No Expiry

Edhe këto Festa të Nentorit PD dhe PS festojnë të ndara. Mendoni se është faji i PS, PD apo të dyjave bashkë?

 • Faji i PD (49%, )
 • Faji i PS dhe PD (28%, )
 • Faji i PS (23%, )

Start Date: 22:05 - 28 Nentor, 2017 @ 22:05
End Date: No Expiry

Cili televizion kombëtar është më i shikueshëm?

 • TV KLAN (52%, )
 • Top Channel (35%, )
 • TVSH (13%, )

Start Date: 22:55 - 25 Nentor, 2017 @ 22:55
End Date: No Expiry

A mendoni se kryebashkiaku Erion Veliaj do jetë pasardhësi i Edi Ramës, nëse Rama rrëzohet nga ngjarjet e fundit?

 • Po (56%, )
 • Jo (35%, )
 • Nuk e di (9%, )

Start Date: 19:38 - 24 Nentor, 2017 @ 19:38
End Date: No Expiry