Arkiva e Sondazheve

A mendoni se është normale që deputetët e PD dhe LSI të futur nga listat të mbështeten të hyjnë në zgjedhje, ndërkohë që PD e LSI janë jashtë Kuvendit?

  • Jo (58%, )
  • Po (42%, )

Start Date: 19:17 - 19 Prill, 2019 @ 19:17
End Date: No Expiry

A duhet më mirë që Shqipëria të shkojë në zgjedhje të parakohshme që vendi të mos shkojë në anarki?

  • Po (68%, )
  • Jo (32%, )

Start Date: 22:00 - 13 Prill, 2019 @ 22:00
End Date: No Expiry

Policia po përdor gaz lotsjellës ndaj protestuesve. Mendoni se është normale kjo?

  • Jo (65%, )
  • Po (35%, )

Start Date: 21:58 - 13 Prill, 2019 @ 21:58
End Date: No Expiry

Grabitja në aeroportin e Rinasit a tregon se jemi të rrezikuar edhe nga terroristët?

  • Po (70%, )
  • Jo (30%, )

Start Date: 09:34 - 10 Prill, 2019 @ 09:34
End Date: No Expiry

Mendoni se PS-ja ka mbetur parti e majtë pasi Rilindja hyri në radhët e saj?

  • Jo (59%, )
  • Po (41%, )

Start Date: 23:10 - 1 Prill, 2019 @ 23:10
End Date: No Expiry