Arkiva e Sondazheve

Cili mendoni se do ta fitojë garën për President i Federatës Shqiptare të Futbollit, Duka apo Fino?

 • Bashkim Fino (65%, )
 • Armando Duka (35%, )

Start Date: 09:32 - 12 Janar, 2018 @ 09:32
End Date: No Expiry

A keni informacion se çdo emërim në administratë tani bëhet vetëm me lejen e deputetëve dhe selisë së PS?

 • Po (54%, )
 • Jo (46%, )

Start Date: 09:30 - 12 Janar, 2018 @ 09:30
End Date: No Expiry

A mendoni se Lulzim Basha po luan me të huajt për të arrestuar Berishën që të mos e ketë nëpër këmbë në PD?

 • Jo (46%, )
 • Po (38%, )
 • Nuk e besoj (16%, )

Start Date: 14:28 - 6 Janar, 2018 @ 14:28
End Date: No Expiry

Mendoni se ndërkombëtarët e ndërtuan Reformën në Drejtësi kastile vetëm për të dënuar disa politikanë?

 • Po (54%, )
 • Jo (29%, )
 • Nuk e besoj (17%, )

Start Date: 14:25 - 6 Janar, 2018 @ 14:25
End Date: No Expiry

Viti 2018 a mendoni se do jetë vit që do sjellë arrestime të politikanëve të nivelit të lartë për korrupsion dhe afera?

 • Jo (56%, )
 • Po (44%, )

Start Date: 11:47 - 31 Dhjetor, 2017 @ 11:47
End Date: No Expiry