Arkiva e Sondazheve

Mendoni se mund të dalë ndonjë forcë e re politike që të rrëzojë politikanët e vjetër?

 • Jo (72%, )
 • Po (20%, )
 • Nuk e di (8%, )

Start Date: 21:09 - 20 Janar, 2018 @ 21:09
End Date: No Expiry

Ben Blushi dha dorëheqjen nga LIBRA dhe politika. Mendoni se veproi drejt?

 • Po (74%, )
 • Jo (26%, )

Start Date: 21:07 - 20 Janar, 2018 @ 21:07
End Date: No Expiry

Cili mendoni se do ta fitojë kreun e Federatës Shqiptare të Futbollit?

 • Bashkim Fino (58%, )
 • Armando Duka (42%, )

Start Date: 19:38 - 17 Janar, 2018 @ 19:38
End Date: No Expiry

Cili mendoni se është kryeministër më korrekt me ligjin, Rama apo Berisha?

 • Rama (50%, )
 • Berisha (50%, )

Start Date: 19:37 - 17 Janar, 2018 @ 19:37
End Date: No Expiry

Mendoni se viti 2018 do rezultojë me rrëzimin e kryeministrit Rama?

 • Jo (64%, )
 • Po (36%, )

Start Date: 13:10 - 15 Janar, 2018 @ 13:10
End Date: No Expiry