Arkiva e Sondazheve

A do jetë protestë e madhe kjo e opozitës para kryeministrisë?

 • Jo (58%, )
 • Po (42%, )

Start Date: 19:03 - 26 Janar, 2018 @ 19:03
End Date: No Expiry

A mendoni se ambasadori amerikan Lu dhe ambasadorja e BE Vlahutin janë bërë palë me kryeministrin Rama?

 • Jo (51%, )
 • Po (49%, )

Start Date: 12:50 - 24 Janar, 2018 @ 12:50
End Date: No Expiry

A mendoni se ambasadori amerikan Lu dhe ambasadorja e BE Vlahutin janë bërë palë me kryeministrin Rama?

 • Po (0%, )
 • Jo (100%, )

Start Date: 22:34 - 23 Janar, 2018 @ 22:34
End Date: No Expiry

A jeni dakort që Greqia të ndërtojë varrezat greke në Shqipëri?

 • Jo (70%, )
 • Po (30%, )

Start Date: 22:29 - 23 Janar, 2018 @ 22:29
End Date: No Expiry

Mendoni se mund të dalë ndonjë forcë e re politike që të rrëzojë politikanët e vjetër?

 • Jo (72%, )
 • Po (20%, )
 • Nuk e di (8%, )

Start Date: 21:09 - 20 Janar, 2018 @ 21:09
End Date: No Expiry