Arkiva e Sondazheve

Kokaina e kapur në Durrës me vlerë 180 milionë euro nga Kolumbia a mendoni se ka patur garanci nga segmente të pushtetit se ndryshe nuk transportohej?

  • Po (71%, )
  • Jo (29%, )

Start Date: 19:55 - 28 Shkurt, 2018 @ 19:55
End Date: No Expiry

Mendoni se jetoni më mirë se një vit më parë?

  • Jo (66%, )
  • Po (34%, )

Start Date: 15:35 - 27 Shkurt, 2018 @ 15:35
End Date: No Expiry

A mendoni se duhet firmosur Marrëveshja e detit me Greqinë, kështu siç e kanë bërë gati e ku grekët janë të gëzuar?

  • Jo (66%, )
  • Po (34%, )

Start Date: 15:32 - 27 Shkurt, 2018 @ 15:32
End Date: No Expiry

A e fiton edhe një mandat të dytë në krye të Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj?

  • Po (64%, )
  • Jo (36%, )

Start Date: 00:16 - 23 Shkurt, 2018 @ 00:16
End Date: No Expiry

A jeni dakort që Erion Veliaj dhe Edi Rama te lejojnë ndërtim të kullave të mëdha në qendër të Tiranës?

  • Jo (55%, )
  • Po (45%, )

Start Date: 23:04 - 22 Shkurt, 2018 @ 23:04
End Date: No Expiry