Arkiva e Sondazheve

PD-ja sulmon se Edi Rama merr overdozë droge dhe nuk është mirë. Mendoni se merr kryeministri apo akuza politike?

 • Merr drogë (54%, )
 • Akuza politike (46%, )

Start Date: 16:09 - 8 Mars, 2018 @ 16:09
End Date: No Expiry

Kryeministri Edi Rama mendoni se e ka shitur ish-ministrin e brendshëm Saimir Tahiri apo e mbron fort?

 • E mbron fort (64%, )
 • E ka shitur (36%, )

Start Date: 23:20 - 5 Mars, 2018 @ 23:20
End Date: No Expiry

A mendoni se ministri i brendshëm Fatmir Xhafaj është një ministër që po lufton grupet kriminale?

 • Po (56%, )
 • Jo (44%, )

Start Date: 23:17 - 5 Mars, 2018 @ 23:17
End Date: No Expiry

A keni bindjen se Edi Rama dhe Lulzim Basha ndajnë paratë e pushtetit bashkërisht?

 • Jo (42%, )
 • Po (42%, )
 • Nuk e besoj (16%, )

Start Date: 12:08 - 2 Mars, 2018 @ 12:08
End Date: No Expiry

Cili ekip mendoni se do ta fitoj kampionatin italian, Napoli momentalisht me 69 pikë apo Juventus me 68?

 • Juventus (59%, )
 • Napoli (41%, )

Start Date: 12:05 - 2 Mars, 2018 @ 12:05
End Date: No Expiry