Arkiva e Sondazheve

Në zgjedhjet vendore 2019 si mendoni se duhet të veprojë LSI?

 • Të futet e vetme si LSI (57%, )
 • Koalicion me PD (32%, )
 • Koalicion me PS (11%, )

Start Date: 19:21 - 14 Mars, 2018 @ 19:21
End Date: No Expiry

A mendoni se po vepron drejt kryeministri Rama për shëmbjen e Teatrit Kombëtar, gjoja se nuk ka kushte?

 • Nuk vepron drejt (53%, )
 • Vepron drejt (47%, )

Start Date: 19:05 - 14 Mars, 2018 @ 19:05
End Date: No Expiry

Basha dhe Rama akuzojnë njeri tjetrin për dollarë rus . Cili mendoni se është i lidhur më shumë me rusët, Basha apo Rama?

 • Basha (55%, )
 • Rama (45%, )

Start Date: 00:11 - 10 Mars, 2018 @ 00:11
End Date: No Expiry

Basha dhe Rama akuzojnë njeri tjetrin për dollarë rus . Cili mendoni se është i lidhur më shumë me rusët, Basha apo Rama?

 • Basha (0%, )
 • Rama (100%, )

Start Date: 00:05 - 10 Mars, 2018 @ 00:05
End Date: No Expiry

Nga zgjedhjet italiane, ku votuesit votuan forca të reja, a mendoni se do të mësojë shoqeria shqiptare për të zbuar partitë e vjetra?

 • Nuk do ti zbojë se shoqeria shqiptare mbetet e pa emancipuar (82%, )
 • Shoqëria shqiptare do ti zbojë partitë e vjetra (18%, )

Start Date: 16:12 - 8 Mars, 2018 @ 16:12
End Date: No Expiry