Arkiva e Sondazheve

Si mendoni se si do përfundojë përplasja mes Ramës dhe opozitës?

  • Me dhunë (54%, )
  • Me marrëveshje (46%, )

Start Date: 14:58 - 12 Maj, 2019 @ 14:58
End Date: No Expiry

Me datë 11 maj protesta e opozitës përfundoi në dhunë policore. Mendoni se kush e kishte fajin?

  • Kryeministri Rama (60%, )
  • Opozita (40%, )

Start Date: 14:54 - 12 Maj, 2019 @ 14:54
End Date: No Expiry

Kryeministri Rama deklaron se nuk do të pranojë qeveri tranzitore dhe se do shkojë vetëm në zgjedhje. Do të përplasen në zgjedhje?

  • Po (60%, )
  • Jo (40%, )

Start Date: 20:28 - 2 Maj, 2019 @ 20:28
End Date: No Expiry

Shtyrja nga Gjermania dhe Franca të negociatave me Shqipërinë nga qershori në shtator, mendoni se faji i qeverisë?

  • Po (64%, )
  • Jo (36%, )

Start Date: 20:26 - 2 Maj, 2019 @ 20:26
End Date: No Expiry

A mendoni se me 30 qershor ditën e votimëve lokale do të ketë përplasje fizike mes turmave opozitare dhe pushtetit?

  • JO (51%, )
  • PO (49%, )

Start Date: 19:20 - 19 Prill, 2019 @ 19:20
End Date: No Expiry