Arkiva e Sondazheve

Pas mos hapjes së negociatave a duhet që Shqipëria të shkojë në zgjedhje të parakohshme siç po shkon Maqedonia?

  • Po (81%, )
  • Jo (19%, )

Start Date: 13:48 - 19 Tetor, 2019 @ 13:48
End Date: No Expiry

Mos hapja e negociatave me Shqipërinë mendoni se ishte faji i Francës apo i kryeministrit shqiptar që nuk ka një shtet ligjor e demokratik?

  • Faji i Edi Ramës (81%, )
  • Faji i Francës (19%, )

Start Date: 13:44 - 19 Tetor, 2019 @ 13:44
End Date: No Expiry

Pse Shqipëria nuk i bën zgjedhjet politike si Kosova?

  • Se duan të vjedhin zgjedhjet, partitë? (70%, )
  • Se jemi popull i pa emancipuar? (30%, )

Start Date: 11:54 - 7 Tetor, 2019 @ 11:54
End Date: No Expiry

Kosova shkoi në zgjedhje të parakohshme dhe shpalli fituesin pas pothuaj pesë orë nga mbyllja e votimeve. A duhet të marrë shembull, Tirana nga Kosova?

  • Po (90%, )
  • Jo (10%, )

Start Date: 11:51 - 7 Tetor, 2019 @ 11:51
End Date: No Expiry

A duhet të largohet Edi Rama që të iki kriza politike?

  • Po (73%, )
  • Jo (27%, )

Start Date: 04:26 - 26 Shtator, 2019 @ 04:26
End Date: No Expiry