Arkiva e Sondazheve

Nëse zgjedhjet do të ishin tani kujt do t'ia jepnit votën?

  • PD-LSI dhe aleatët (54%, )
  • PS (46%, )

Start Date: 19:40 - 20 Dhjetor, 2018 @ 19:40
End Date: No Expiry

E meritonte goditjen me vezë kryeministri Rama në parlament, siç edhe ndodhi?

  • Po (58%, )
  • Jo (42%, )

Start Date: 19:32 - 20 Dhjetor, 2018 @ 19:32
End Date: No Expiry

Mendoni se kryeministri Rama e ka gabim apo studentët që nuk pranojnë negociata?

  • Kryeministri (57%, )
  • Studentët (43%, )

Start Date: 17:37 - 14 Dhjetor, 2018 @ 17:37
End Date: No Expiry

A mendoni se duhet të largohet Edi Rama dhe të PS të gjejë kryeministër tjetër?

  • Po (57%, )
  • Jo (43%, )

Start Date: 13:34 - 14 Dhjetor, 2018 @ 13:34
End Date: No Expiry

A mendoni se e ka mbushur kupën Edi Rama dhe duhet të largohet?

  • Po (66%, )
  • Jo (34%, )

Start Date: 21:15 - 10 Dhjetor, 2018 @ 21:15
End Date: No Expiry