Arkiva e Sondazheve

Pse Shqipëria nuk i bën zgjedhjet politike si Kosova?

  • Se duan të vjedhin zgjedhjet, partitë? (71%, )
  • Se jemi popull i pa emancipuar? (29%, )

Start Date: 11:54 - 7 Tetor, 2019 @ 11:54
End Date: No Expiry

Kosova shkoi në zgjedhje të parakohshme dhe shpalli fituesin pas pothuaj pesë orë nga mbyllja e votimeve. A duhet të marrë shembull, Tirana nga Kosova?

  • Po (91%, )
  • Jo (9%, )

Start Date: 11:51 - 7 Tetor, 2019 @ 11:51
End Date: No Expiry

A duhet të largohet Edi Rama që të iki kriza politike?

  • Po (73%, )
  • Jo (27%, )

Start Date: 04:26 - 26 Shtator, 2019 @ 04:26
End Date: No Expiry

Kur mendoni se do duhej të zhvilloheshin zgjedhjet e parakohshme parlamentare?

  • Maj-qershor 2020 (77%, )
  • Shtator-tetor 2020 (23%, )

Start Date: 04:23 - 26 Shtator, 2019 @ 04:23
End Date: No Expiry

A gaboi opozita në dorëzimin e mandatëve të deputetit?

  • Po (50%, )
  • Jo (50%, )

Start Date: 08:19 - 14 Shtator, 2019 @ 08:19
End Date: No Expiry