Gazeta “Koha Jone” 30 shtator

Gazeta “Koha Jone” 19 Prill 2016

Gazeta”Koha Jone” 21 Gusht

Gazeta”Koha Jone” 7 Gusht

Faqja e Parë e Gazetës Koha Jone

Gazeta Koha Jone 17 Prill 2016

Faqja e parë e Gazetës Koha Jone

Gazeta “Koha Jone” 24 Prill 2016

EDITORIAL

Mafia e qeveritare e votave mbyll dosjen e Dibrës. Pse heshtin ndërkombëtarët?

Prokuroria mbylli skandalin më të madh të vjedhjes dhe manipulimit të votave në Shqipëria, e dokumentuar me...

FORUM

Fondacioni Martin & Mirash Ivanaj – Një xhevahir kulture dhe dije në mes të Tiranës

Nga Mal Berisha Një Vegim i largët rreth emrit “Mirash” Ishte viti 1959 kur u ula në bangën e...

Sesi funksionon Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e tregon lokal “Panorma”

Nga  Kim Mehmeti - Nuk besoj te ketë në Maqedoni ndonjë qytetarë të moshës madhore, i cili të...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com