E hënë, Qershor 24, 2019

EDITORIAL

Fushata e PS në kisha është e dënueshme. Reagon ashpër Kisha Ortodokse

Fushata e PS për zgjedhjet e 30 qershorit jo vetëm nuk është e ligjshme dhe kushtetuese. por...

FORUM

Enver djali dhe Ed evlatin, shqiptarët më bukur nuk ja fusnin dot vetes

Nga Ilir Levonja Ku ta kapësh e ku ta zësh Në vendin tim e në vendi tënd E shpojnë lakrën...

Mosvotimi është shpresë për demokracinë!

Nga Ylli Manjani - Nuk e di a ka mbetur më njeri, se peshqit e kanë marrë vesh...