E dielë, Korrik 21, 2019

Shpallet në kërkim ish-kreu i OSHEE në Burrel, nis zbatimi i...

  OSHEE ka intensifikuar masat ndëshkuese ndaj drejtuesve të saj në disa filialeve në rrethe, të cilët akuzohen për vjedhje të energjisë elektrike dhe...

Gjykata Administrative, Kushtetuesja shqyrton sot kërkesën e PD-së

Ky ligj së bashku me ligjin për KLD dhe atë për Shkollën e Magjistraturës u ankimuan në Kushtetuese me datë 22 shtator duke argumentuar...

Në mungesë të ashensorit, i moshuari përdor çarçafët

Përveçse ashensorit, pasi dukshëm është një pallat i vjetër, thënë ndryshe nga ata të “xhaxhit”, të moshuarit të fokusuar në foto me sa duket...

Alfred Peza: Dosjet e bashkëpunëtorëve të Sigurimit nuk janë zhdukur. Ruhen...

Madje, sipas tij, ato ruhen në një gjendje të mirë. Deklarata e Pezës është bërë në emisionin “Opinion”. “Unë kam patur fatin që të hyj në...

Kodi i ri i Familjes, çiftet homoseksuale në Shqipëri mund të...

Kjo, pasi Qeveria pritet të sjellë në Kuvend draftin për “Kodin e Familjes”, në të cilin parashikohet edhe lejimi i bashkëjetesës për partnerët e...

FSHF: Vendim politik i Apelit të UEFA, Shqipëria do të vazhdojë...

     Ne nje deklarate te FSHF-se theksohet se pavarësisht argumenteve juridike dhe fakteve të dokumentuara me foto dhe video, si edhe mbrojtjes profesionale...

Burg nëse kërcënoni homoseksualët

Në një raport që Komisioneri ka depozituar në Kuvend propozohet ndryshimi i Kodit Penal, duke kërkuar klasifikimin si vepër penale të kanosjes që iu...

Polici – OSHEE: Në 1.667 raste kontrolli, janë ndërprerë 1.114 lidhje...

“Në të gjithë vendin kanë vepruar 102 grupe të përbashkëta  Polici – OSHEE. Si rezultat i kontrolleve të kryera në terren në abonentët biznes...

Vjedhja e energjisë, arrestohen 9 persona

Sipas Policisë, në të gjithë vendin kanë vepruar 102 grupe të përbashkëta Polici- OSHEE. Si rezultat i kontrolleve të kryera në terren në abonentët...

Presidenti dekoron me titullin “Nderi i Kombit” Normalen e Elbasanit

Kjo konferencë është organizuar nën kujdesin e Presidentit të Republikës, Bujar Nishani, i cili ka dekoruar Normalen e Elbasanit me titullin “ Nderi i...

EDITORIAL

FORUM