EDITORIAL

Shkodra dje u dhunua, por akoma nuk është dorëzuar!

Kryeministri e ka ndarë mendjen për t’i poshtëruar shkodranët, duke përdorur policinë dhe shantazhin. Rilindja do nxjerrë...

FORUM

Po i merr Boris Johnson peng qytetarët e BE-së?

Nga DW/ Pak muaj para Brexit mbeten të pasqaruara disa çështje me rëndësi: Çfarë do të ndodhë me...

Mihali, fytyra e pushtetit

Nga Ylli Dylgjeri - Ishte viti 2003. Një ftesë e ardhur nga Interpoli na ftonte në Kongresin e...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com