E hënë, Dhjetor 9, 2019

EDITORIAL

Priten arrestime nga prokuroria për ndërtimet VRASËSE

-Kryeprokurori i Republikës Olsian Çela deklaroi në Durrës se hetimet po vazhdojnë në mënyrë intensive për abuzuesit...

FORUM

Edi Rama kishte për të qenë kryeministër në Sodoma dhe Gomorra

Nga Enkel Demi Kur Edi Ramën që citon Librin e Shenjtë, mendja më shkon tek historia e Sodomës...

Artut Zheji: Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për Kryeministër!

Nga Artur Zheji I di të gjitha, Ay! Kur dhe ku ndërtohet në mënyrë pastërmetore. Di të puthë...