E mërkurë, Qershor 26, 2019

EDITORIAL

Letër prekëse e një djali për babain e tij, gjyqtar, që ia shkarkoi padrejtësisht Vettingu

Nga Mirjon Gurali Brahimllari    Babë! Disa ditë më parë Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, me një vendim sa të...

FORUM

Kim Mehmeti: Më 30 qershor Shqipëria do votojë turpin e saj!

Nga Kim Mehmeti - Shqipëria ishte edhe mbretëri dhe mbeti e braktisur nga Mbreti, që ia vodhi dhe ia...

Albania 2019 “Reset Factory”

Nga Andi Bejtja Pas rreth tre dekadash karikaturë të kapitalizmit dhe demokracisë, Shqipëria tashmë është një telefon që nuk punon....