EDITORIAL

Pyetja: Çfarë Opozite do kemi këtë vjeshtë?

Nga Nikoll Lesi  Edhe pak ditë dhe hyjmë në shtator ose në vjeshtën e fundit të opozitës, që...

FORUM

Evropa, Perëndimi, Kina dhe Rusia

Kina dhe Rusia besojnë se mund të sillen si të duan dhe të mos ndëshkohen kur shtypin...

Çështja gjermane/ Motori i Europës ka ngecur?

Përkeqësohet gjendja e biznesit, kompani të mëdha në alarm, industria ngadalësohet, banka për t’u rimenduar. Dhimbjet e...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com