EDITORIAL

Pyetja: Çfarë Opozite do kemi këtë vjeshtë?

Nga Nikoll Lesi  Edhe pak ditë dhe hyjmë në shtator ose në vjeshtën e fundit të opozitës, që...

FORUM

Çështja gjermane/ Motori i Europës ka ngecur?

Përkeqësohet gjendja e biznesit, kompani të mëdha në alarm, industria ngadalësohet, banka për t’u rimenduar. Dhimbjet e...

Kastriot Islami: Të shpallet Gjermania partnere strategjike…!

Nga Kastriot Islami* Kam kërkuar publikisht dhe ripërsëris që “Gjermania të shpallet partnere strategjike!”. Gjykoj se ka shumë...
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com