Vazhdojnë lëkundjet e tërmetit

Vazhdojnë paslëkundjet pas tërmetit të fuqishëm të 26 nëntorit.
Rreth orës 00 e 25 është shënuar një tjetër paslëkundje tërmeti e cila ishte me mganitutë 4.4 të shkallës rihter.

Epiqendra ishte 26 km në veriperëndim të Tiranës dhe 11 km në veriperëndim të Vorës. Thellësi ishte 10 km.

Sizmologët thonë se këto paslëkunjdet janë normale dhe mund të zgjasin pak në kohë.

“Nuk ka vend për panik, nga matjet tregohet se paslëkundjet po qetësohen”,- tha sot sizmologu Llambro Duni në Open.