Qeveritë që legalizuan vdekjen

Nga: Ilir Demalia

Nuk kishte nevoje të na e thonte Prokuroria e Durrësit, që shkaqet e vdekjeve nga tërmeti ishin ndërtimet pa leje dhe cilësia ndērtimeve.

Të gjithë ato qeveri që kanë lejuar ndërtimet pa leje dhe kanë bërë legalizimin e këtyre legalizimeve të vdekjes, duhet që personat përjegjës të merren në përgjegjësi penale dhe ti sekuestrohen pasurite.

Të nisë menjeherë shkaterrimi I gjithë objekteve të ngritura në plazhet e bregdetit si legalizim kriminal, si kanosje e jetës se qytetarëve dhe shakterrimit të natyrës.

Kjo duhet të ndodhë urgjentisht që te kuptojmë që kemi nxjerrë mësim dhe të filloi besimi se edhe shqipëtarët do të ndërtojnë shtetin.

Kjo lidhet edhe me DREJTËSINË që po bëhet vetëm bla-bla-bla. Këto ndërtime janë Kate të hapura korruptive dhe kriminale. Vetëm fillimi I ndëshkueshmerisë di të filloi besimin e shtetit të se drejtës.

Foto Golemi në dy kohë