Një propagandë e shpifur…

Nga Dritan Kaba
Para dy vitesh. Shëtiti, shëtiti dhe fermeret sot e kesaj dite nuk kane marre asnje lek!
NJE RROTE, MBI RROTA VETEM GJENDJEN E JASHTEZAKONSHME TE MOS E SHPALLE
Ky eshte rasti i shitjes se asgjesë. Një propagande e shpifur. Rrota kalon mbi rrota dhe nje fotograf nga nje ane dhe tjetri ne anen tjeter nuk jane asnjeri ne balte.
E kuptoni, qe nje rrote nuk ka nevoje te kaloje mbi rrota, por thjesht te shpalle gjendjen e jashtezakonshme. Por eshte gati te kaloje mbi rrota, nen rrota, te bej cirk, estrade, pantonime, skeç, teater, film, serial vetem te mos paguaje familjet shqiptare per demet.