Mazhoranca harron gjendjen e emergjencës, mblidhet për Metën

Paçka se jemi në gjendje të emergjencës, deputetët e mazhorancës dhe opozitës ”së re”, kanë mbledhur Komisionin Hetimor për Presidentin Ilir Meta, me qëllim shtyrjen e afatit të veprimtarisë edhe me 4 muaj të tjerë. ”Ky komision dhe mazhoranca ka kërkuar një shtesë për afat kohor. Për të investiguar një institucion kaq të rëndësishëm duhet më shumë kohë. Kjo ka ardhur edhe për shkak të gjendje në Shqipëri pas tërmetit të rënë. Është e pamundur që afati që është përcaktuar më 8 dhjetor. Shtyrja me 4 muaj kërkohet për ta nxjerrë këtë punë të saktë. Mund të duhet edhe kohë tjetër madje por edhe mund ta mbyllim më para. Kjo është rasti i parë i një hetimi të presidentit dhe ishalla nuk kemi më raste të tilla”,-tha Alban Zeneli.