Pas burrit që kërkonte gruan, një qytetar i ankohet Ramës për qenin

Në përballjen e tij me qytetarët, kryeministri Edi Rama ka marrë disa kërkesa të pabesueshme.

Njëri i kërkonte t’i gjente gruan. Ndërsa një tjetër, i kërkoi Ramës, që të merrte edhe qenin me vete në hotel, dhe për një moment harroi fare se kishte edhe gruan me vete.