E hënë, Dhjetor 9, 2019
Ballina Aktualitet Arben Malaj sherr në studio me inxhinierin Meçe

Arben Malaj sherr në studio me inxhinierin Meçe

Ekonomisti Arben Malaj dhe inxhinieri Arben Meçe janë përfshirë në një debat në studion e emisionit 360 gradë.

Meçe: Përgjegjësia më e madhe e çdo njeriu është papërgjegjësia kur flet. Dmth për disa teza që hidhen këtu që rrëzojnë një shkencë të tërë më të konsoliduar në Shqipëri

Malaj: Asnjë nuk nxjerr konkluzionet për të tjerët. Papërgjegjshmëria më e madhe është kur dikush nxjerr konkluzione për të tjerë

Meçe: Lerëni tezën të vejë deri në fund

Malaj: Ne nuk jemi gjeneralë, jemi ekonomistë

Meçe: Nuk e ndihmon opinionin shqiptar

Malaj: Atë nuk e përcakton ti

Meçe: Ti po thua po e ndihmoj popullin shqiptar. E ndihmoj unë jo ti. Ku është dallimi

Malaj: Ti ta ndihmojë kur mate asfaltin e Tiranës, atëherë ta ndihmojë jo tani.

Mece: Hiqni dorë nga kjo skemë. Ti je shkencëtar i këtij vendi, më ler ta them mendimin zotëri.

Malaj: Kush jeni ju që nxirrni konkluzione.