Nuk do që meshkujt ta ngacmojnë në plazh, djali i blen të fejuarës kostum me fytyrën e tij

Një djalë australian vendosi që t’i bënte dhuratë të fejuarës, e cila pëlqen shumë të pozojë me bikini, një monokini me fytyrën e tij të printuar para dhe pas.

Në rrjetet sociale, çifti zbuloi momentin kur Patty pa për herë të parë dhuratën e Pedros, të cilën e konsideroi të shpifur dhe të frikshme.

“Të kujtoj që po flet për fytyrën time. Tani të gjithë do e dinë që je e zënë”, iu përgjigj i fejuari.