Kursi i këmbimit – Çfarë ka ndodhur sot në tregun valutor me Euron, Paundin dhe Dollarin?!

Monedha e Eurozonës blihet sot me 122.2 lekë dhe shitet me 122.8 lekë, referuar të dhënave të tregut valutor lokal.

Ndërkaq Dollari amerikan është shitur këtë të mërkurë me 110.3 lekë dhe është blerë me 111 lekë.

Paundi britanik blihet sot me 142 lekë dhe shitët me 142.8 lekë, duke mos regjistruar luhatje të forta të vlerës.

Franga zvicerane është blerë këtë mes javë me 110.9 lekë dhe është shitur me 111.7 lekë, duke pësuar rënie.