E rrallë, 7 vjeçari reciton 2800 vargje të Fishtës pa u ndalur (VIDEO)

Ky fëmijë vetëm 7 vjeç quhet Nikoll Prendi. Ai jeton bashkë me familjen në fshatin Balldre të Lezhës. Një video e tij është bërë virale në rrjet. Fishta do ndihej krenar për të. Dhe jo vetëm ai. Nikolla reciton 2800 vargje të At Gjergj Fishtës, pa u ndalur.