3 shqiptaret që realizojnë filma për të rritur (FOTO)

Myla Sinanaj

Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj mund të mos jenë emra të njohur tek ne, por mjafton të kërkoni në Google për to dhe mësoni për veprimtarinë e tyre.

Këto tre femra janë me origjinë shqiptare dhe janë të njohura në industrinë e filmave për të rritur.

Këto vajza me origjinë shqiptare fitojnë miliona euro nga produksionet e huaja për skenat e nxehta që realizojnë.

Myla Sinanaj
Myla Sinanaj
Myla Sinanaj
Breanne Benson
Breanne Benson  
Alby Rides

Alby Rides
Alby Rides 
Myla Sinanaj
Myla Sinanaj