S’dallohej midis deleve, videoja e qenit shqiptar bëhet virale

Një turist gjerman, i cili ishte duke udhëtuar në Gjirokastër, kur rruga u bllokua nga një tufë delesh.

Midis kësaj tufe ishte edhe një qen, të cilin turisti gjerman, Matthias Goedeking e mendoi si dele në fillim. Ai e filmoi atë dhe videoja, ku dallohet qeni shqiptar është bërë virale.

Si shikohet edhe në video qeni është i bardhë dhe është e vështirë ta dallosh atë midis deleve. Videoja e turistit gjerman është publikuar edhe nga gazeta më e madhe online në Europë, Daily Mail.

Qeni herë pas here e kthen kokën pas për të parë a po vijnë delet. Kurse turisti gjerman ka thënë:

Ai i mbron ato.’’