Modelja Carol Diaz: Dua të martohem çdo 5 vite me Kakanë

Kaka dhe modelja Carol Dias u martuan të dielën e 17 nëntorit në një ceremoni të vogël dhe shumë private.

Bukuroshja Carol është shprehur së fundmi se dëshiron të martohet çdo 5 vite me dashurinë e saj.

“Është shumë bukur të martohesh, djema! Është një punë si në ferr, por shumë dëfryese. Dua të martohem çdo 5 vite me Kakanë.”

Vlen të theksojmë që çifti më 30 nëntor, në Bahia, do të zhvillojë një ceremoni madhështore, ku do të jenë të pranishëm një numër shumë më i madh të ftuarish.