Manushi lëshon perlën e radhës, ngatërron emrin e Kastriot Tushës

Moderatori Edi Manushi ka bërë një tjetër gafë. Mbrëmjen e sotme, teksa i ftuar në emisionin “Proçesi Sportiv” ishte Kastriot Tusha, Manushi i ngatërroi mbiemrin duke thënë ”le të ftojmë Kastriot Çaushin”. Pas kësaj gafe, ndërhyri Ilda Bejleri për ta rregulluar me humor. Publiku filloi të qeshte dhe më pas emisioni u fokusua në temën e paracaktuar. Gafa e parë ka qenë kur përmendi shprehjen ”qante Qaniu pas qerres së qumështit”, e ngatërroi duke e thënë ”qante Naqiu pas qerres së qumështit”,