Dvorani përpiqet të fshehë provat

Nga burimet të besueshme Brenda KED në këto momente vihet re një lloj axhitimi dhe nervozizmi të kryetarit të KED, Ardian Dvorani. Ai është parë duke u larguar nga institucioni por edhe me disa materiale me vete, të cilat mund të jenë dosje ose prova të tjera.

55News shkruan se Dvorani është në një komunikim të shpeshtë dhe të nervozuar me Fatmir Xhafajn dhe Engjëll Agaçin. Në fakt nervozizmi u pa nëpërmjet mesazhit të tij, një çarçaf i madh i shkruar, ku ndjehej vetëm frikë dhe asnjë fjalë në kontekstin ligjor për akuzat që rëndojnë mbi të. 55news.al

Lexoni edhe…